Familiedagen i Kreds Sydjylland – Fyn 16. juni 2018

Familiedagen i Kreds Sydjylland – Fyn 16. juni 2018

Familiedag i Langhårsklubben kreds Fyn og Sønderjylland

Lørdag d. 16 juni havde Kreds Fyn og Sønderjylland inviteret til familiedag. Just og Hanne stod for morgenmaden, som blev indtaget i deres hyggelige gårdhave og som sædvanlig manglede der intet. Cirka 10-12 hunde og deres førere var mødt op med store forventninger.
Fire langhår skulle på den anerkendte apporteringsprøve og de bestod alle med stor succes. Tre hunde fik endda max point. Flemming Thane Kallehave og Asta Vom Kumpfmühl blev prøvens bedste hund fordi Flemming formår at tie stille når Asta arbejder.
Efter prøven havde John Møller sørget for noget godt til ganen ude på træningsterrænerne på Brøndlundgård, Vojens. Stemningen var i top og snakken gik lystigt om vores skønne race og alt muligt andet.
Da frokosten var spist var der en lille uofficiel prøve med et kaninslæb, at andeslæb og en vandapportering. Carsten og John dømte prøven og alle hunde klarede sig fantastisk. Flemming fik igen prøvens bedste hund, denne gang med Amsel Vom Wulfer-Moor, som fik max point og vandt på yngste hund.
Til slut hyggede vi alle med kaffe og store poser slik, hvilket faldt i god jord hos de deltagende. En dejlig dag var slut og vi håber vi alle mødes igen næste år. Tak til det arrangerende folk, det gjorde I godt.

Maria-Louise Thane Kallehave

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts