Langhårsklubbens Hovedprøve 24. marts 2018

Langhårsklubbens Hovedprøve 24. marts 2018

Dagen startede på Bedsted Rideskole, med morgenkaffe og lune rundstykker. John og Gitte Møller sørgede for både gode forhold og god forplejning hele dagen.

Morgenen startede lidt diset, men det blev bedre op af dagen. Der var 20 Langhår, 2 Ruhår, 4 Korthår, 2 Gl. Dansk Hønsehund og 1 Drentsche Patrijshond på prøven.

Der var godt med vilde fugle de fleste steder, og selv hvor der var lidt knaphed på fugle tog man det med godt humør. Der var en del gæster på prøven med andre racer, det var dygtige hundeførere som bidrog til den gode stemning hele dagen.

Tak til dommerne, Bjørn Hemme, Jacob Poulsen og Kaj Hedegaard. Ligeså til Prøveleder Just Mikkelsen, terrængiver og leder Per Jørgensen, terrængiver og leder Johnny Petersen og en ekstra stor tak til John Møller for både at være terrænleder og lægge terræn og hus til!

Det skal nævnes at Førerpokalen i år gik til Anton Kolding, som virkelig havde fortjent den. Han fik på dagen en 1. præmie i unghundeklasse med Caja, samt pokalen for bedste unghund. De er bare et godt team, stort tillykke Anton!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts