Langhårsklubbens Eksteriørbedømmelse 28. maj 2022

Langhårsklubbens Eksteriørbedømmelse 28. maj 2022

Langhårsklubben afholdt 28. maj 2022 vores årlige Eksteriørbedømmelse.

Dommerne var i år Erling Kjær Pedersen og Jessie Borregaard Madsen, som gjorde et stort stykke arbejde for at give vores hunde en god og grundig bedømmelse. På en Eksteriørbedømmelse er det en Kvalitetsbedømmelse ud fra hundens egenskaber som Jagt og Avlshund, uden rangering og konkurrence.
På Langhårsklubbens Generalforsamling 2022, blev det besluttet at en Eksteriørbedømmelse med to FCI godkendte dommere, gælder for to bedømmelser. Dvs. at med en bedømmelse med mindst Very Good, på en Eksteriørbedømmelse er udstillingskravet til en avlsgodkendelse opfyldt. For at få en avlsgodkendelse skal sundhedskrav og krav til prøver også være opfyldt.

Tak til dommere og til Ida Thyssen som var ringsekretær på dagen. Det var en rigtig god dag, vejret var perfekt og man hyggede sig sammen.
TAK til alle deltagere, i år var der 9 hunde tilmeldt og vi håber på endnu flere næste år!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts